Bygge & Anlæg

Ejendomsbyggeri 

Byg det rigtigt første gang og del nøjagtige design- og måledata på tværs af holdet. Topcons teknologier til ejendomskonstruktion øger byggeriets præcision, letter dokumentation og reducerer fejl i byggeprocessen. Produkterne inkluderer Topcon LN-150, GT og GTL totalstationer, der muliggør layout, QA/QC-verifikation, opdagelse af fejl og kvalitetsproblemer tidligt i projektet. Topcons produkter byder på innovative arbejdsgange og solide digitale løsninger og værktøjer, der kan integreres med bla. Autodesk BIM, AutoCAD, Revit. Topcon har også mindre instrumenter der dagligt bruges indenfor bygge og anlæg. Bl.a. AT-B serien af optiske nivelleringsinstrumenter samt de solide og præcise rotorlasere i RL-serien.

Topcon LN-50

 • Prisvenlig 3D-laser
 • Effektiv afsætning, opmåling og dokumentation.
 • Fleksibel og intuitiv software
 • Lynhurtig og præcis

Topcon LN-50 er et kompakt selvnivellerende 3D-instrument, der kan bruges til en række forskellige opgaver, såsom indendørs opsætning af laboratorier og lagerreoler med millimeterpræcision, afsætning af punkter og hurtig og effektiv måling af højder.

LN står for Layout Navigator, og LN-50 er et brugervenligt værktøj designet til at automatisere og udføre layout- og verifikationsprocesser med øget effektivitet og nøjagtighed. På controlleren bruges Digital Layout: En simpel men kraftfuld software.

Med LN-50 kan du udføre opgaver, der tidligere ville have krævet to personer, på egen hånd. LN-50 er et brugervenligt værktøj, der ikke kræver omfattende erfaring med digital teknologi. Dette gør det til et ideelt valg til alle erfaringsniveauer.

Topcon LN-150

 • Avanceret 3D laser til layout
 • Brug med Pocket3D, Magnet Field, Revit, AutoCAD mf.
 • Lås på et prisme og track 360° rundt, +55° til -30° vertikalt
 • Langt mere effektivt end målebånd og snor

LN står for Layout Navigator og er et brugervenligt værktøj designet til at automatisere og udføre layout- og verifikationsprocesser med øget effektivitet og nøjagtighed. Læg papir, målebånd og snor væk og kom ind i den digitale tidsalder. LN-150 er optimeret til brug med Pocket3D og Magnet Field, og integrerer nemt i arbejdsgange med populær designsoftware, herunder Autodesk Revit, Navisworks, AutoCAD Civil3D og BIM 360, samt Bentley ProjectWise og OpenRoads. LN-150 kan låse og tracke et prisme 360° rundt og i en vinkel fra +55° til -30°.

Topcon LN-150 er et kompakt selvnivellerende 3D-instrument designet til konstruktionslayout. Topcon LN-150 har et øget synsfelt og et mere synlig retningslys. Disse funktioner udvider antallet af digitale layoutapplikationer der er mulige for entreprenører at bruge instrumentet til. Topcon LN-150 tager entreprenører fra papir tegninger og målebånd til et komplet digitalt layout og kvalitetskontrol.

Topcon LN-150 med MAGNET software giver brugerne mulighed for at importere BIM-modeller, PDF- og CAD-filer. En hurtig opsætning og direkte til opgaver med afsætning eller kvalitetskontrol for at sikre, at betingelser for designspecifikationer er opfyldt.

Dette enkelt at bruge instrument giver entreprenører mulighed for at digitalisere og automatisere afsætningsprocessen. Dette øger nøjagtigheden, sparer på omkostningerne og forsinkelser i forbindelse med outsourcing af måleopgaver.

RL-200 1S/2S

 • Ideel til maskinstyring
 • Kraftig og langtrækkende laserteknologi
 • Sæt op til +/-10% i X-aksen, -5% til +25% i Y-aksen
 • Støv- og vandtæt (IP66)

Den nye Topcons RL-200 serie med det nyeste inden for laser teknologi. Den opdaterede Topcon RL-200 serie to-falds rotationslaser sætter nye industrielle standarder for teknologisk fremskridt i form af enkelthed og nøjagtighed. Det nye encoder system som denne rotationslaser indeholder, tilbyder den højeste nøjagtighed og pålidelighed nogensinde. Kan sætte fald på op +/-10% i X-aksen og hele -5% til +25% i Y-aksen, op til 1,1 km arbejdsdiameter. Dette gør rotationslaseren ideel til maskinstyring, så vel som andre opgaver hvor der skal nivelleres.

RL-HV2S

 • Kan bruges horisontalt eller vertikalt
 • Sæt et eller to fald (X/Y)
 • Præcision: 1.5mm/30m
 • Op til 120 timers drift på batteri
 • 800m langtrækkende stråle

Topcons RL-SV rotationslasere har fået en opgradering og hedder nu RL-HV. Det nye design byder på en klasse 1 laser med 800m rækkevidde og et internt Bluetooth-modul, så den kan fjernstyres fra din telefon med Topcons ‘Laser Manager’ app til både iOS og Android.

Med Topcons app Laser Manager kan du sætte rotorlaserens fald, rotationshastighed og vælge arbejdsmodus. Du kan også anvende ‘self inspektion mode’, der guider dig igennem en kalibreringsprocess, så du altid kan sikre dig at dit instrument er præcist.

LS-B200 / 200W

 • IP66 og ISO 13766-1 certificerede
 • 360 graders lasermodtagelse
 • LS-B200W: Kompatibel med automatik

LS-B200 serien af maskinmonterede lasermodtagere fra Topcon erstatter LS-B100, LS-B110 og LS-B110W. Serien består af to forskellige modtagere: LS-B200 og LS-B200W og begge er IP66 og ISO 13766-1 certificerede, og kan modtage laserstråle hele vejen rundt, 360 grader. Begge har mulighed for at køre “Præcisions-mode”, samt en strømbesparende auto cut-off funktion samt LED batteriindikator. LS-B200W kan bruges til automatisk maskinstyring og har indbygget Bluetooth-modul så den kan forbindes til Topcons Laser Manager app!