ToppTOPO A/S

Hvem er vi?

ToppTOPO A/S er importør og leverandør af maskinstyring til entreprenørmaskiner, avancerede droner, LiDAR- og 3D-scannere, rørlasere og rotationslasere, nivelleringsudstyr, landmålingsudstyr, GPS/GNSS-udstyr og meget mere. Vi driver TopNET Live, der er et af Danmarks mest moderne og stærkeste RTK-netværk til korrektionsdata. 

Kort fortalt sælger vi branchens bedste præcisionsudstyr til entreprenører, landmænd & landmålere. Vi tilbyder en bred vifte af maskinstyring til entreprenørmaskiner, avancerede droner, LiDAR- og 3D-scannere, rør- og rotationslasere, nivelleringsudstyr, landmålingsudstyr, GPS/GNSS-udstyr og meget mere. Vi driver TopNET Live, der er et af Danmarks mest moderne og stærkeste RTK-netværk til korrektionsdata. På vores serviceværksteder tilbyder vi kvalificeret reparation og løbende vedligeholdelse af lasere, optiske instrumenter, Topcon GPS og landmålerinstrumenter. Vi har eksisteret siden sommeren 2007 og har afdelinger i Slangerup og Randers.

Sokkia blev grundlagt i 1920 og er en japansk producent af højkvalitets opmålingsudstyr, herunder totalstationer, nivelleringsapparater, GNSS-modtagere og andre instrumenter og tilbehør, som bruges til opmåling, monitorering, kortlægning, GIS, industriel måling og konstruktion. Sokkia er idag ejet af Topcon, der opkøbte virksomheden i 2008.

Topcon Corporation er en japansk producent af optiske og elektroniske instrumenter inden for medicinsk udstyr til oftalmologi, landmåling og landbrug. Topcons historie strækker sig tilbage til 1932 og i dag er de en af verdens største produecenter inden for landmålings- og byggebranchen med en bred vifte af produkter.

Wingtra er en schweizisk droneproducent, der har specialiseret sig i udvikling af ubemandede luftfartøjer (UAV’er) af absolut højeste kvalitet. Virksomheden er kendt for sin hybrid VTOL drone, WingtraOne, som er et ekstremt effektivt og alsidigt værktøj til en lang række industrier, herunder landmåling, præcisionslandbrug og kortlægning.

Handelsbetingelser & vilkår

På vores webshop finder du gældende vilkår og betingelser for når du handler med os:

Se vores salgs- og leveringsbetingelser ved at klikke her.