Brancheoversigt

Asfaltering

Topcons præcisionsudstyr til asfaltering omfatter avancerede løsninger såsom mmGPS, 3D-maskinstyringssystemer, intelligente kompaktorsystemer og vejdesignsoftware, der sikrer høj nøjagtighed og effektivitet ved asfalteringsarbejde. mmGPS (Millimeter GPS) kombinerer GPS og LASER-teknologi for at opnå en stabil nøjagtighed på millimeterniveau i højden. Topcons teknologier gør det muligt at opnå jævne og slidstærke vejoverflader med enestående kvalitet og præcision, og er også designet med øje for at reducere materialeforbrug og minimere miljøpåvirkningen.

mmGPS Grader system

 • Kombinerer GPS-fleksibilitet med laserpræcision
 • Ideelt til millimetertolerancer ved veje og belægninger
 • Skab et horisontalt arbejdsområde på 2400 meter og 40 meter vertikalt
 • Kan bruges samtidigt af flere maskiner og rovere på samme tid

Topcon Millimeter GPS System er et sofistikeret teknologisk system, der kombinerer GNSS-positionering med laserpræcision. Systemet bruger en unik laser til at skabe en laserzone, for optimering af den vertikale nøjagtighed helt ned på et par millimeter, der er ideelt til arbejde med små tolerancer som f.eks. veje og belægninger. Én laser har en lang rækkevidde på 600m i diameter og 10m vertikalt, og det er muligt at forbinde op til fire LZ-T5 enheder, hvilket giver et effektivt arbejdsområde på over 2400m horisontalt og 40m i højden! Det er kompatibelt med eksisterende Topcon GNSS systemer og kan styre flere maskiner og rovere på samme tid.

3D-MC Asfalt

 • Nøjagtighed på millimeterniveau
 • Udlæg vandrette, lodrette eller kombinerede overgange
 • Op til 2400 meter vandret arbejdsområde
 • Op 40 meter vertikalt arbejdsområde
 • Mulighed for mange brugere i samme zone

Jævne veje giver glade trafikanter og er med til at øge sikkerheden. Med Topcon 3D-MC Asfalt kan du styre enhver asfaltudlægger direkte fra digitale arbejdsplaner. Udlæggeren producerer automatisk den nøjagtige tykkelse med præcis hældning og tager højde for nøjagtige 3D-overgange gennem vandrette og lodrette kurver. Uanset om du har brug for at udlægge vandrette, lodrette eller kombinerede overgange, kan Topcon 3D-MC Asfalt gøre det.

C-53 komprimeringssystem

 • Nem datahåndtering og dokumentation med Sitelink3D
 • Flere temperatursensorer og accelerometer sikrer ensartede resultater
 • GNSS-teknologi giver præcision på centimeterniveau
 • Registrerer og dokumenter graden af komprimering i realtid

Topcon C-53 er et moderne, intelligent maskinstyringssystem til tromle for komprimering af grus, asfalt og andre byggematerialer. Systemet kan meget mere end bare at tælle antal overkørsler eller passager. Systemet er designet til at blive brugt med tromler for at forbedre dataflow og dokumentation, effektivitet, nøjagtighed og regelmæssighed i materialerne. Topcon C-53 kan forbindes til Sitelink3D og giver hver maskine mulighed for konstant adgang til projektdata, bedre teamsamarbejde, brugerdefineret rapportering og as-build dokumentation samt eksport til Veta-analysesoftware. Når flere tromler bruges på et byggeområde, kan de kommunikere med hinanden via Sitelink3D og i realtid se på deres respektive skærme, hvilke områder der allerede er tilstrækkeligt komprimeret, og hvilke der skal komprimeres yderligere. Maskinførerne får automatisk besked om, hvilke områder eller lag de andre komprimatorer arbejder på, når de planlægger de næste overkørsler. Topcons robuste GNSS-teknologi leverer passageoptællinger med centimeterpræcision til systemet, og giver nøjagtige positionsdata for hver kørsel, samt georefererede opgavefordelinger og fuldførelser. C-53 indeholder et avanceret accelerometer og flere temperatursensorer, hvilket sikrer, at hver tromle opnår ensartede resultater.