Få et servicetjek

Serviceværksted

På vores serviceværksted tilbyder vi kvalificeret reparation og løbende vedligeholdelse af lasere, optiske instrumenter, Topcon GPS og landmålerinstrumenter.

Alle former for reparationer og kontrol af landmålercomputerne, controllere, totalstationer og Topcon GPS kan vi også klare. Hvis det ønskes kan vi også i forbindelse med serviceeftersyn udarbejde et kalibreringscertifikat uden merberegning.

På alle instrumenter har vi altid telefonisk support indenfor vores normale åbningstid. ToppTOPO vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig, også selv om det ikke lige er et Topcon instrument du har. Almindeligvis anbefaler vi, at du indsender dit instrument til kalibrering mindst en gang om året eller ved afslutning af en større byggesag.

"Service check-in"

Online serviceformular

Herunder kan du tjekke dit instrument ind til service på vores værksted. Vi får besked om at dit instrument er på vej og kan afsætte den rette tid til service og eventuelle reparationer.
Felterne med * skal udfyldes

Du er altid velkommen til at henvende dig på vores værksted. Vores serviceteknikere er altid parat til at hjælpe med at løse problemer eller svare på eventuelle spørgsmål.

  • På laserområdet udfører vi reparation og kalibrering af alle rotorlasere og rørlasere uanset fabrikat.
  • Vi udfører også reparation og service på optiske måleinstrumenter uanset fabrikat.
  • Vi kan også tilbyde forskellige grader af service- og supportaftaler på maskinstyring, GPS og landmålingsinstrumenter.

Et lille udpluk af værkstedet

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de mest almindelige og oftes stillede spørgsmål om vores værksted, tjenester, produkter, priser og mere. Find nyttige oplysninger og vejledning her.

Hvilke lasere kalibrerer vi?

Vi kan lave service, reparation og kalibrering på alle lasere og lasermærker, og har løbende lasere til service fra Spectra, Topcon, Leica, Bosch, Mikrofyn med flere.

Kan vi lave certifikat til laserne?

Vi udfærdiger et certifikat uden beregning efter gennemført kalibrering. Certifikatet kan du få både fysisk og digitalt og bruges til din KS og dokumentation.