Vi står klar til at hjælpe dig

Support hjælp

På alle vores instrumenter har vi altid telefonisk support indenfor vores normale åbningstid. Vi kan forbinde til din skærm og se hvad du ser – og fjernstyre dit udstyr, hvis det bliver nødvendigt.

Vi gør naturligvis altid vores bedste for at hjælpe dig, og kan vi ikke løse det over telefonen kører vi gerne afsted mod dig, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores adresse, hvor vi altid er klar til at servere kaffe og hjælpe med at løse problemer eller svare på eventuelle spørgsmål.

Vi kan også tilbyde forskellige grader af service- og supportaftaler på lasere, maskinstyring, GPS og landmålingsinstrumenter.

Husk du altid er velkommen til enten at ringe ind til os eller skrive til vores supportmail. Vi står klar til at hjælpe dig med at løse problmer eller besvare dine spørgsmål.

Hent programmet TeamViewer ned på din computer, og vi kan hjælpe dig direkte. Download TeamViewer her

FAQ og vejledninger

Hjælp til maskinstyring

Her finder du vores brugervenlige quick guides og manualer til maskinstyring, der er designet til at få løst eventuelle problemer så hurtigt og effektivt som muligt.

Få tilsendt vejledninger

Udfyld felterne og kryds af, hvilke PDF-filer du ønsker.

Når du trykker på Modtag filer, sender vores system automatisk filerne til din email.

Felterne med * skal udfyldes

PDF quick guides og manualer

Hvilke vejledninger skal vi sende? *(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.