Brancheoversigt

Monitorering

I mange industrier er der behov for systematisk overvågning og registrering af forskellige bygningsdata over tid. Vi har en række produkter du kan bruge til kontinuerligt at indsamle data og løbende evaluere strukturers stabilitet og sikkerhed. Topcon og Sokkias instrumenter bruges verden over til kontinuerlig overvågning ved opførsel af infrastruktur såsom broer, dæmninger og større bygninger. Med softwareløsningen Topcon Monitoring System (TMS) kan du opsamle, analysere og overvåge data i realtid og dermed forudsige og forebygge potentielle strukturelle problemer.

Delta Watch

  • Softwaren kan lave beregninger, rapportere og alarmere.
  • Notifikationer og alarmer sendes, når målinger overskrider tærskler
  • Modulær software, der kan udvides efterhånden som projekter udvikler sig

Topcon Delta Watch software er designet til styring og evaluering af data fra totalstationer og nivelleringsenheder og kan overvåge op til 100 aktive koordinater samt eventuelt udløse alarmer. Data fra robot totalstationer, GNSS-modtagere, nivelleringsapparater og en lang række sensorer kan behandles og analyseres individuelt eller som en netværksjusteret løsning. Delta Watch kan integreres med tredjeparts visualiseringssoftware.

Topcon MS AXII

  • Præcision på ned til 0,5"
  • Forbedret holdbarhed, velegnet til 24-7 monitorering
Topcon MS-serie totalstationer er motoriserede reflektorløse totalstationer beregnet til måling med meget høj præcision inden for byggeri, industri, og monitoreringsopgaver. De medfølgende standard-optioner gør instrumenterne velegnede til præcisionsopgaver så som jernbaneundersøgelse, broovervågning/monitorerings applikationer, underjordisk kontrolopmåling, præcis afsættelse af stålelementer og dynamiske hydrografiske applikationer.

Topcon MS serien fås i to varianter, MS1A der er i stand til at måle to 1" sekund (0.3mgon) og MS05A med vinkelafvigelse helt ned til 0,5" sekunder (0.15mgon)! Afstandsmåleren kan måle med nøjagtigheder på op til 1mm + 1 ppm til retotape (op til 300m) og prismer (op til 3,5 km). MS1A kan derudover også måle i reflektorløst tilstand til overflader op til 200m væk på en nøjagtighed på 3 mm + 1 ppm For den højest mulige afstands nøjagtighed, tilbyder MS05A utrolige sub-millimeter afstands måling med ned til 0.5mm + 1 ppm til retrotape på op til 200m afstand, og 0.8mm +1ppm nøjagtighed til standard prismer op til 3500m væk.